Tjänster

Vi kör allt från små paket till fullstora 25,25 m-ekipage och detta gör vi dygnet runt när du som kund väljer att boka din transport.

Bilbud

Vi kan ta upp till 1200 kg och vi levererar nästan i hela Europa under 24 timmar.

LINJETRAFIK

Dagliga avgångar till Norge i expressfart till normalkostnad.

Lastbilsbud

Inrikes kan vi levererera upp till 36000 kg och till norra Europa upp till 24000 kg. Vid extra tidskritiskt gods så kan vi dubbelbemanna lastbilen för att komma fram så snabbt som möjligt.

Just-in-time

Just-in-time-leveranser är något som blir vanligare på marknaden och där är vi riktigt duktiga på att finnas vid ett exakt klockslag på en plats när du önskar det.

3PL (Tredjeparts logistik)

…gör att vi kan sköta hela ditt godsflöde om så önskas. Vi kan ta emot försändelserna, packa/märka om dem för lagring och sedan skicka godset till din slutkund utan att ni behöver röra godset.

In Night-leveranser

Har ni ett flöde som kräver sena beställningar men att godset ändå finns på plats på morgonen när ni ska börja jobba. Så kan ni boka vår InNight-tjänst. Kontakta oss för mer information.

Tack vare snabb service och perfekt leveranstid kunde vi starta produktionen efter tillfälligt stopp. //Nöjd kund

Boka transport

Du vet väl att du kan boka din transport smidigt via hemsidan, e-post eller telefon.

Tel: +46 (0)73 – 660 7000

Boka här

Vår ledstjärna

Snabbhet och flexibilitet – vi ska ha korta snabba flexibla lösningar på våra kunders problem, hela vägen från offertstadiet till leveransen.
Vi finns till för att transportera tidskritiskt gods och vi gör nytta för alla företag som hamnat eller har problem med deadlines, förseningar i produktion, saldofel eller annan yttre åverkan.

Kontakta oss