Om företaget

Boman Express Logistics är med över 15 år i branschen och totalt över 30 enheter av olika slag, en av de snabbast växande budaktörerna på den småländska marknaden. Med egna chaufförer och bilar finns vi alltid nära dig som kund.

Vårt mål är att du som kund hos Boman Express Logistics AB skall få allra högsta kvalitet och bästa möjliga service till konkurrenskraftiga priser. Boka din transport snabbt och säkert via vår kontakt telefon (073 – 660 7000).

Historia
Boman Express Delivery startades av Tommy Boman 2008. Behovet av en lokal och säker transportör var stor och redan två år efter starten bestod företaget av fem bilar och tre anställda. 2010 övergick företaget till aktiebolag och kunde fortsätta investera i nya enheter för att möta ett ökande antal kunder. 2013 sålde Tommy verksamheten till Boman Express Logistics AB, för att kunna erbjuda mer tjänster inom transport & Logistik.

Boman Express Logistics AB sysselsätter idag ett 30-tal anställda och huvudkontoret är beläget i Värnamo. Välkommen in på en kopp kaffe eller te så får du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag.

Boka frakt

Här började historien om Boman Express.

Boka transport

Du vet väl att du kan boka din transport smidigt via hemsidan, e-post eller telefon.

Tel: +46 (0)73 – 660 7000

Boka här

Vår ledstjärna

Snabbhet och flexibilitet – vi ska ha korta snabba flexibla lösningar på våra kunders problem, hela vägen från offertstadiet till leveransen.
Vi finns till för att transportera tidskritiskt gods och vi gör nytta för alla företag som hamnat eller har problem med deadlines, förseningar i produktion, saldofel eller annan yttre åverkan.

Kontakta oss